Produsele noastre sunt fabricate intr-un mediu certificat respectand Managementul Calităţii: ISO 9001:2008 şi Managementul Siguranţei Alimentare: ISO 22000:2005.
Despre Anteca '93

Începând cu anul 2004 obiectul de activitate al S.C. ANTECA’93 S.R.L. s-a axat pe activitatea de producţie. Astfel, beneficiind de experienţa echipei manageriale în domeniul producerii şi ambalării de condimente, s-a organizat la sediul societaţii o fabrică de condimente. Beneficiind de un spaţiu de producţie şi depozitare de 510 mp, cu dotările şi amenajările specifice activităţii, societatea şi-a organizat producţia de condimente realizând o producţie de calitate la standarde ridicate. Un prim pas făcut a fost înregistrarea mărcii de fabrică la OSIM: "COSTINA pe gustul tuturor".

Am considerat că pentru a pătrunde pe acest segment de piaţă al condimentelor unde concurenţa partenerilor externi este foarte mare, atuul nostru este atât calitatea produselor cât şi modul de prezentare al acestora. Prin cererea pieţei ne-am diversificat producţia atât în sensul asimilării de produse ieftine, cu o prezentare simplistă cât şi prin creşterea producţiei pentru acele produse cu design superior.

Dotarea cu maşini şi utilaje de producţie s-a realizat de la firme specializate asigurând posibilitatea unei creşteri a producţiei la nivelul cererilor. Dintre principalele noastre produse amintim: concentrat citric; baza de legume pentru mâncare; condimente diverse: piper, boia, sare de lămâie, usturoi granulat şi fulgi; plante aromatice; esenţe alimentare; produse de patiserie: stafide, nucă cocos, zahăr vanilat, scorţişoară; sare extrafină iodată; sare maruntă iodată; mălai; griş; pesmet, etc.

Prin strategia de dezvoltare am fost şi suntem interesaţi în primă fază să extindem distribuţia noastră, iniţial, pe un teritoriu zonal, ceea ce a permis cunoaşterea pieţei, pentru ca ulterior să ne extindem în toata ţara. În acest sens am căutat colaborarea firmelor de distribuţie reprezentative şi cu o arie de cuprindere largă, în paralel cu pătrunderea în reţelele de supermarket-uri consacrate. În prezent suntem deja prezenţi în reţeaua Interex, plus distribuţia noastră şi prin distribuitori în 10 judeţe. Pentru a asigura calitatea produselor noastre la standarde internaţionale societatea a obţinut în anul 2006 certificatele de Managementul Calitatii: ISO 9001:2008 şi Managementul Siguranţei Alimentare: ISO 22000:2005.